Fes-te soci/a

 

Vols ser membre de la Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera?

 

La Unió Cultural d’Amics de la Vall de Gallinera té com a objectiu primordial el coneixement, la defensa, la protecció, la conservació i la posada en valor del patrimoni natural, històric i cultural de la Vall de Gallinera.

Per a contribuir a aquest objectiu organitza i col·labora en diferents actes al llarg de l’any: excursions, conferències, publicacions...

Per al mantenimet de l'associació, del museu etnològic i l'organització d'activitats, els socis paguem una quota anual de 30 €.

A més a més, si col·laborem en alguna publicació els socis la reben gratuïtament.

Si vols formar part d’aquest grup de gent que estima i valora la seua terra, emplena la fitxa d'inscripció i envia-la per correu electrònic o, si ho prefereixes, la pots imprimir i deixar-la al Bar Restaurant l'Aplec de Benialí.

(Informació sobre protecció i tractament de dades: Atés l'article 5 de la llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades que ens faciliteu en la fitxa d'inscripció s'incorporaran a un fitxer de dades de socis, el responsable del qual és la Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera, amb la finalitat de mantenir-vos informats dels esdeveniments culturals de la Vall de Gallinera. En cap cas es cediran a tercers. La informació facilitada i/o el resultat del tractament tenen com a destinataris, a més del  mateix responsable del fitxer, l'entitat bancària correponent a fi de gestionar el cobrament de les quotes socials. Teniu el dret d'accedir a aquestes dades per a consultar-les, corregir-les i/o cancelar-les. Només cal que ens ho comuniqueu per escrit i que adjunteu fotocòpia del DNI/NIE/passaport, a l'adreça següent: Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera. Carrer Raval, s/n. 03788-La Vall de Gallinera)