Crèdits

 

Agraïments

 

Agraïm la col·laboració de les següents persones i entitats en la cessió de material documental o fotogràfic per a confeccionar aquesta web:

 

Ajuntament de la Vall de Gallinera.

Parròquies de la Vall de Gallinera.

Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta.

Museu Arqueològic Municipal "Camil Vicedo" d'Alcoi.

Centre d'Estudis Contestans.

Arxius personals (fotogràfics o documentals) de:

   ·Ferran Vilaplana.

   ·Víctor García.

   ·Jesús García.

   ·Gabriel Castell.

   ·Jaume X. Soler.

   ·Camilo "Gamba".

   ·Joan Pellicer.

   ·José Lull.

   ·Paco Pavía.

   ·Miquel Castellà.

   ·Jose Rubén Motilla.

   ·Josep Seguí.

   ·Vicent Bonet.

   ·Raül Alonso.

   ·Vicent Morera.

   ·Juanjo Ortolà.

 

 

 

 

Sobre la web...

 

Aquesta és la web oficial de la Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera (UCAVG) i ha estat creada amb caràcter gratuït, informatiu i per a ús personal. La seua finalitat és exclusivament donar informació sobre l'entitat i les seues activitats i en cap cas buscarà beneficis econòmics.

La propietat intel·lectual de tota la informació continguda a la web, incloent-hi text, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de la UCAVG o de tercers que han autoritzat l'ús d’aquests continguts a l'entitat, i es troba degudament protegida conforme a la normativa existent sobre Propietat Intel·lectual i, per tant, queda explícitament prohibida la seva còpia o reproducció sense previ consentiment per part de la UCAVG. En cas de voler utilitzar algun dels continguts que es troben al portal es pot sol·licitar el permís corresponent contactant-nos mitjançant l'apartat “Contacte” que es troba al menú superior.

Els usuaris que accedisquen a aquesta web estan autoritzats a visualitzar tota la informació que conté, així com també a efectuar-ne reproduccions privades en els seus propis sistemes informàtics, sempre que els elements que hagin estat reproduïts estiguen únicament destinats a un ús personal de l'usuari i no comercial. Els usuaris no estan autoritzats a procedir a la distribució, modificació, cessió o comunicació pública de la informació continguda a la web.

La Unió Cultural d’Amics de la Vall de Gallinera només es fa responsable de la informació continguda en aquesta web, i no assumeix cap responsabilitat de la informació que es pot obtenir en altres webs no gestionades directament per la UCAVG, a les quals aquesta web puga remetre mitjançant enllaços. La finalitat dels enllaços que apareixen en aquesta web és exclusivament informativa i no suposa en cap cas un suggeriment o una invitació a l'usuari per a que visite les webs de destinació.

La Unió Cultural d’Amics de la Vall de Gallinera no serà responsable dels danys que es puguen ocasionar al sistema informàtic dels usuaris d'Internet per qualsevol causa aliena o no imputable a aquesta web, inclosos, sense limitacions, els danys que s'ocasionen a l'usuari d'Internet a causa de l'existència de virus a la xarxa. Així mateix, la UCAVG tampoc respondrà de cap interrupció, error o fallada que es produïsca en el sistema a causa d'un mal funcionament de la xarxa o dels servidors que hi estan connectats. La UCAGV es reserva el dret a prohibir o impedir l'accés a qualsevol usuari d'Internet que introdueixi en la web qualsevol mena de contingut contrari a les normes legals o ètiques. A més, s’adoptaran les mesures legals que es consideren convenients per impedir qualsevol conducta contrària a la llei o a l'ètica, i es cooperarà amb les autoritats en la identificació de les persones responsables d'introduir en la web continguts que suposen una violació de la llei.

La Unió Cultural d’Amics de la Vall de Gallinera es reserva la facultat d'efectuar en tot moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la seua web o en la seva configuració i presentació.

El manteniment de la web està a càrrec de Juanjo Ortolà. Per a qualsevol consulta o suggeriment podeu escriure a juanjo.ortola@gmail.com